P R O P E R T I E S

Amstelhof

bv

Huuropzegging

Wanneer u uw huurovereenkomst wilt beƫindigen dan geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan per laatste dag van de maand die volgt op de maand waarin u opzegt. Zegt u bijvoorbeeld op 13 maart 2021 op, dan is de laatste huurdag 30 april 2021.

 

U dient de huuropzegging schriftelijk te doen aan:

Amstelhof Properties bv

p.a. De Lairesse Bouwmanagement bv

Generaal Vetterstraat 77 A

1059 BT  Amsterdam

 

Vermeld daarin ook uw nieuwe adresgegevens opdat Amstelhof Properties bv contact met u kan opnemen na uw verhuizing.

 

N.B. U hoeft niet op te zeggen bij Amstelhof Energie bv. Dit gaat automatisch.

Op de laatste dag van uw huurovereenkomst worden alle meters uitgelezen en wordt er bij ISTA een voorlopige afrekening aangevraagd.

 

Voorinspectie

U krijgt schriftelijk een bevestiging van uw opzegging. Na opzegging wordt er een afspraak met u gemaakt om de woning te inspecteren.

Een medewerker van de beheerder loopt de woning met u door en vertelt hoe de woning dient achtergelaten te worden. Er wordt onder andere gekeken of er zaken in de woning zijn veranderd en of deze in de oude staat teruggebracht dienen te worden.

 

Eindinspectie

Tijdens de eindinspectie wordt de woning nogmaals doorgelopen, worden de meterstanden genoteerd en indien de woning schoon en in goede staat is opgeleverd, kunt u de sleutels overdragen aan de vertegenwoordiger van Amstelhof Properties bv.

 

Amstelhof Properties bv - KvK 33208036 - De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - Generaal Vetterstraat 77 A, 1059 BT Amsterdam - Disclaimer