P R O P E R T I E S

Amstelhof

bv

Warmtelevering door Amstelhof Energie bv                                                                      gewijzigd: april 2020

 

De levering van warmte voor de woningen van Amstelhof properties bv gebeurt per blok door een - in het kader van de Warmtewet - daarvoor opgerichte aparte bv: Amstelhof Energie bv.

 

N.B. Let u er bij betalingen op dat het bankrekeningnummer van Amstelhof Energie bv niet hetzelfde nummer is als dat van Amstelhof Properties bv.

 

De warmte per woning wordt door middel van warmtemeters, op elke afzonderlijke radiator, per woning gemeten. U betaalt elke maand een voorschotbedrag voor het leveren van de warmte.In het eerste kwartaal van elk jaar wordt de eindafrekening opgemaakt over het voorgaande kalenderjaar. Die afrekening zal ook de basis vormen voor het maandelijkse voorschotbedrag dat vanaf dat moment voor u gaat gelden.

 

Wilt u meer weten over de levering van warmte, kijk dan op de website van Amstelhof Energie bv.

Amstelhof Properties bv - KvK 33208036 - De Lairesse Bouwmanagement bv - KvK 34139656 - Generaal Vetterstraat 77 A, 1059 BT Amsterdam - Disclaimer